Magyaros batyu

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
8 darab krumpli
4 szelet sertéstarja
4 szelet szalonna
1 szál füstölt kolbász
2 darab paradicsom
2 darab paprika
1 nagyobb darab vöröshagyma

frissen őrölt bors
pirospaprika


Elkészítés:
4 fóliára kiterítünk egy-egy szelet szalonnát. A burgonyát felkarikázzuk, így helyezzük a szalonnára. Erre mehet egy-egy szelet hús. Meghintjük az egészet pirospaprikával. A paradicsomot felszeleteljük, a paprikát és a hagymát is, és elosztjuk rajtuk. A felkarikázott kolbászt a tetejére tesszük. A fóliákat óvatosan összezárjuk. Parázson kb 25-30 percen keresztül sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu