Gombás húspogácsa

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
fél kiló darált hús
30 dkg csiperkegomba
1 nagyobb zöldhagyma
3 gerezd fokhagyma
1 darab tojás
fél csokor petrezselyem
pirospaprika
pici só
olaj


Elkészítés:
Az apróra vágott gombát, hagymát, fokhagymát hozzáadjuk a húshoz. A tojással a fölaprított petrezselyemmel, és a pirospaprikával a pici sóval összegyúrjuk. 10 dekás korongokat formálunk belőle. A forró grillrostély ,és a faszén már csak parázslik alatta, a húspogácsákat rárakjuk, és többször megforgatva 12 percig sütjük, mindeközben egy kevés olajjal kenegetjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu