Őszibaracklepény

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
30 dkg rétesliszt
6 darab tojás
20 dkg vaj
18 dkg kristálycukor
12 dkg porcukor
1.5 kg őszibarack
1 darab citrom ( a citrom héját lereszeljük )
1 teáskanál sütőpor


Elkészítés:
Kristálycukorral és tojással és vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk után a lisztet, a sütőport és a citrom lereszelt héját. A tepsit vajjal kikenjük és belesimítjuk és előmelegített sütőben sütjük. A barackot cikkekre vágjuk fel. A tojásfehérjébe porcukrot teszünk és kemény habbá verjük fel. A kész habot majd a gyümölcsre halmozzuk . Így tesszük vissza a sütőbe és kb egy negyed óráig sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu