Joghurtos parfé( málnával )

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
45 dkg málna
1 darab citromnak leve
10 dkg porcukor
4 dl natúr joghurt
2 dl tejszín


Elkészítés:
A málnát a porcukorral és a citromlével péppé zúzzuk. A joghurtot hozzáadva simára keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük fel. Ezt óvatosan adjuk hozzá a krémhez. Így tesszük a mélyhűtőbe pihenni kb. egy fél órára.Két alakalommal erőteljesen összekeverjük. Az így kapott masszát 1,2 literes őzgerincformába nyomkodjuk bele és simítjuk el. Ismét a mélyhűtőbe tesszük kb. 6 óra hosszára.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu