Sajtos csiga

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
25 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
1 tk. só
1 margarin
1 dl hideg tej
20 dkg sajt.


Elkészítés:
A lisztben elmorzsoljuk a margarin felét, hozzáadjuk a sót, a sütőport és 1 dl hideg tejjel alaposan összedolgozzuk. Majd 3 cipóra osztjuk. A margarin másik felét habosra keverjük, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és azzal is összedolgozzuk. A kis cipókat téglalap alakúra nyújtjuk és megkenjük a sajtos krémmel. Ezek után feltekerjük, mint a bejglit, ujjnyi vastag szeletekre vagdossuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket egymástól kellő távolságra és a vágott fele kerüljön a tepsi aljára. Forró sütőben kisütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu