Töltött libamell

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 darab libamell
1 darab zsemle
1 darab vöröshagyma
1 cs. petrezselyem
1 darab tojás
1 ev. liszt
pici só
frissen őrölt bors


Elkészítés:
Lehúzzuk a bőrt a liba melléről. Összevágjuk a mellét. Vízbe áztatjuk a zsemlét. A vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, és zsírban megpirítjuk. Összekeverjük az összes összetevőt és megsózzuk és borsozzuk, 1 darab tojást és ev. lisztet. A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük. Vizet öntünk a tepsibe és ebbe tesszük bele a libamellet.Zsírral locsolgatjuk míg készre nem sül.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu