Libabrassói

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 darab libamell
2 darab comb
60 dkg burgonya
25 dkg savanyú káposzta
1 dl tejföl
2 darab vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
pici só
frissen őrölt bors


Elkészítés:
Fokhagymával megtűzdeljük a libahúst. Megsózzuk és borssal bedörzsöljük. Megsütjük a tepsiben előmelegített sütőben. Felkarikázzuk a vöröshagymát és a burgonyát.A hús mellett sütjük meg félig. A savanyú káposztát megpároljuk. A húst és hagymás burgonyát kivesszük a tepsiből. A megmaradt zsiradék felét leöntjük. A többit összekeverjük a tejföllel. Tűzálló tálba rakjuk rétegenként: burgonyát, vöröshagymát, káposztát, és a libahúst. Leöntjük a tejfölös szafttal. Robogósra sütjük ...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu