Lucskos káposzta ( kapros )
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
2 kicsi zsenge fejes káposzta
1 csokor kapor
1 nagy pohár 20 %-os tejföl
2 kk. almaecet
pici só
1 ek. finomliszt
80 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
Elkészítés:
Felkockázzuk a hagymát. Forró olajba megdinszteljük. A húst nagyobb kockákra felvágjuk. Az hagymás olajon kifehérítjük. Vízzel felöntve puhára pároljuk. Megmossuk a káposztát. 8 darabra vágjuk szét. Vízzel felöntjük és megsózzuk így főzzük puhára. Egy pici ecetet öntünk hozzá. Amikor kész,tejföllel elkevert lisztel behabarjuk, és kaporral megszórjuk. Hússal tálaljuk
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu