Savanyú káposzta krémleves

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
4 ev. olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
pici só
frissen őrölt bors
babérlevél
borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl ( 20%-os )


Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát forró olajon megpároljuk. Ehhez adjuk hozzá a savanyú káposztát. Sózzuk, megborsozzuk, babérlevelet adunk hozzá és kevés borsikafűvel ízesítjük. Ezután kb. 0,5 dl alaplével felöntjük. Összeforraljuk. Ezt követően botmixerrel összeturmixoljuk. A levest a tejföllel dúsítjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu