Gnocchi csiperkegomba

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
fél kg gnicchi
olívaolaj
1 fej hagyma
25 dkg csiperkegomba
25 dkg darált marhahús
1-1 ek. vaj és liszt
2 dl marhahúsleves
fehér bors


Elkészítés:
A finomra felvágott vöröshagymát, és a csiperkét olívaolajon megpároljuk. Ehhez adjuk hozzá a darált húst. Megpirítjuk. Folyamatos kavargatás mellett hozzáadjuk a vajat. Végül a lisztet hozzáadjuk a vajat és a lisztet. Összepirítjuk az egészet. Hozzáöntjük a húslevest, majd meghintjük a fehér borssal. Pároljuk, amíg kellően sűrűvé válik a mártás. Amikor kész, a megfőtt gnocchira borítjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu