Húsos pirítós
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1 darab bagett
10 dkg fokhagyma
2 dl olívaolaj
35 dkg paradicsom
10 dkg ajókagyűrű
30 dkg hátszín
2 csomag mozzarella
fél fej radicchio
bazsalikom
só frissen őrölt bors
Elkészítés:
Befűszerezzük a hátszínt. Körülpirítjuk egy serpenyőben. Előmelegített sütőben 200 Celsius fokon sütjük. Amikor megsült felszeleteljük. Felaprítjuk a fokhagymát, a bagettet szeleteljük. Megpirítjuk olajon. A bagett szeletekre radicchio leveleket fektetünk. Erre mehet a paradicsomszelet és mozzarellaszeletek mennek. Bazsalikomlevéllel megszórjuk. Erre helyezzük a hússzeleteket.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu