Marhapörkölt száraz vörösborral

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2
5 kg marhalábszár
4 darab hagyma
5 gerezd fokhagyma
5 dkg sertészsír
2 darab paradicsom
1 darab csípős zöldpaprika
1 zöldpaprika
2 dl száraz vörösbor
őrölt kömény
fűszerpaprika
pici só


Elkészítés:
Apróra felvágjuk a hagymát. Megdinszteljük zsírban. A marhahúst felkockázzuk. Megpirítjuk. Megpaprikázzuk és hozzáadjuk a paradicsomot. Fűszerezzük, 1 dl vörösbort aláöntünk. A fedő alatt puhára pároljuk. Galuskával vagy főtt krumplival tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu