Pezsgőkoktél ( pezsgő, rum )

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 üveg száraz pezsgő
1 konzerv ananász darabolva
3 db narancs
2 darab citrom
10 dkg kristálycukor
1 dl rum
jég


Elkészítés:
Az ananászt lecsöpögtetjük. A fele cukorral megszórjuk. Betesszük a hűtőbe. ( kb. 2 órán keresztül hagyjuk pihenni bent )A narancsot és a citromot felkarikázzuk. A maradék cukorral megcukrozzuk. Narancsot és a citromot áttörjük. Az ananászhoz hozzáadjuk és ismét hűtőbe tesszük. Pezsgővel nyakon öntjük és tört jéggel kínáljuk....




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu