Vajban párolt busa

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
80 dkg busa
8 dkg vaj
1 zöldség-erőleveskocka
8 dkg zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyem
majoránna
halfűszerkeverék


Elkészítés:
Besózzuk a busa halszeleteket. A halfűszerkeverékkel bedörzsöljük a halat. Így hagyjuk a kb. 20 percig. Kevés vajon, fedő alatt megpároljuk. A zsemlemorzsát is vajon pirítjuk meg. Majoránnával, felaprított petrezselyemmel, frissen őrölt borssal fűszerezzük. Erőlevessel felöntjük. Addig főzzük még mártás sűrűségű nem lesz.Tálra helyezzük és leöntjük a vajas mártással. Főtt burgonyával és céklával kínáljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu