Disznótoros savanyú káposztával

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
3 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
3 ek. fűszerpaprika
30 dkg tarja
30 dkg oldalas
1.5 kg savanyú káposzta
20-20 dkg dkg köröm;farok;húsos csont;lapocka
frissen őrölt bors
köménymag
2 ek. zsír
pici só
babérlevél
csombor


Elkészítés:
Vöröshagymát felkockázzuk. Üvegesre pároljuk meg. A húsokat feldaraboljuk. Párolt hagymához adjuk hozzá. Sózzuk, hozzáadjuk a frissen őrölt borsot, és a köménymagot. Megszórjuk fűszerpaprikával, és így összekeverjük. Annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje. Amikor a húsunk megpuhult hozzáadagoljuk a savanyú káposztát. Takarék lángon készre főzzük meg.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu