Orjaleves

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 kg húsos csont
pici só
frissen őrölt bors
szurokfű
leveszöldség( sárgarépa;fehérrépa;zeller;karalábé;kelkáposzta;gomba;vöröshagyma )
paradicsom
zöldpaprika


Elkészítés:
Vízben a húst feltesszük főni. Az első forrás után a habot leszedjük a vizünk tetejéről. A leveszöldségeket megpucoljuk, megmossuk, de egészben hagyjuk őket. Megfűszerezzük és hozzáadjuk a leveszöldségeket, a paradicsomot, és a zöldpaprikát. Takarék lángon főzzük meg. Amikor elkészült kb. 10 percig állni hagyjuk, csak ezután szűrjük le.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu