Lucskos káposzta pulykamellel

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
80 dkg pulykamell
1 fej káposzta
1 csokor kapor
1 nagy pohár 20% tejföl
2 kk. almaecet
pici só
1 ek. finomliszt
1 fej vöröshagyma


Elkészítés:
Felaprítjuk a hagymát apróra. Forró olajon megdinszteljük. A felkockázott húst kifehérítjük rajta. Ezután kevés vizet öntünk hozzá.Addig pároljuk míg puha nem lesz. A külső levelét leszedjük a káposztának. 8 darabra vágjuk fel. Lábosba tesszük, vízzel felöntjük. Annyit öntünk rá, hogy ellepje. Megsózzuk és puhára főzzük. Egy pici ecetet öntünk hozzá. Behabarjuk tejföllel elkevert lisztel. Beletesszük a húst és így tálaljuk.

Lucskos káposzta ( Sertéshússal )




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu