Kávés alagút

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: drága

Hozzávalók:
10 dkg aszalt gyümölcs
negyed kg túró
10 dkg porcukor
1 tasak zselatinfix
3 dl kávé
1 ek. kristálycukor
15 dkg babapiskóta


Elkészítés:
Felaprítjuk az aszalt gyümölcsöket. Kibélelünk fóliával egy téglalap alakú formát.( 30*40 cm )Kikeverjük cukorral a túrót. Ehhez adjuk hozzá a felaprított aszalt gyümölcsöket plusz a zseléfixes felvert tejszínhabot. A cukros kávéban megmártjuk a babapiskótákat. A formánkat kirakjuk vele. Beleöntjük a krémet. A maradék babapiskótával zárjuk le a tetejét( erre nem teszünk habot merd ez lesz az alja ). Hagyjuk hagy pihenjen így egy órát a hűtőben.A formából kiborítva felszeleteljük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu