Káposztás hurka ( fehérboros )

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 darab májas hurka
1 darab véres hurka
1 darab sütni való kolbász
4 darab krumpli
fél kg savanyított káposzta
kakukkfű
rozmaring
olaj
fehérbor
pici só
frissen őrölt bors
őrölt köménymag


Elkészítés:
A krumplit hájában megfőzzük. Egy serpenyőbe, forró olajra szeleteljük és egy kicsit átforgatjuk. Ezután tesszük az egészet egy tepsibe. Adunk hozzá egy pici sót, frissen őrölt borsot, és fűszerezzük. Végül ráhelyezzük a villával megszurkált hurkát és a kolbászt. A közepére rakjuk a káposztát. Megszórjuk köménymaggal. Meglocsoljuk olajjal és egy deci finom fehérborral. Előmelegített sütőben készre sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu