Kalácspuding

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
15 dkg kalács
3 dl tej
fél dl habtejszín( nem felverve )
1 darab tojás
1 narancs reszelt héja
8 dkg étcsokoládé
fél rúd vanília kikapart magja
2 ek. cukor


Elkészítés:
Felkockázzuk a kalácsot. Az étcsokit durvára vágjuk fel. A tejet, a habtejszínt, a narancs lereszelt héját, a tojást, a cukrot, és a vaníliát egy tálban jól összekeverjük. Aztán a kalácsot beleszórjuk a tejes keverékbe. Megforgatjuk. Ügyeljünk rá, hogy mindenhol érje. Ez az egész mehet a sütőtálba. Ebbe szórjuk bele az étcsokit. Előmelegített sütőben sütjük kb. 25 percig.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu