Sóskás frittata - rántotta egy kicsit másként
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
40 dkg sóskalevél
6 darab tojás
200 g mozzarella
olívaolaj
pici só
frissen őrölt bors
Elkészítés:
Serpenyőben a sóskaleveleket megpároljuk. Akkor jó mikor összeesik. Hagyjuk hagy hűljön ki. Késsel felaprítjuk. A tojásokat egy tálban pici sóval és frissen őrölt borssal felverjük. Ebbe keverjük bele a sóskát. A mozzarellát lereszeljük. Hozzákeverjük a sóskát. Olívaolajat felhevítjük . Beleöntjük a tojást és kb. 3 percig nagy lángon , ezután még három percig kis lángon sütjük meg. Amikor már összeállt óvatosan megfordítjuk és egy kicsit megsütjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu