Tormakrémes Töltött karaj
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
8 szelet karaj
1 kg főtt;füstölt csülök
A tormakrém:egy kis üveges torma
5 dkg vaj
2 ek. finomliszt
2 dl tej
1 darab tojássárgája
fél citrom leve
pici só
frissen őrölt bors
pici cukor
A panír:liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:olaj
Elkészítés:
Besamelt készítünk a tormakrémhez, így...Hagyjuk hagy hűljön ki, Amikor kihűlt ehhez hozzákeverjük a tojássárgáját, a fél citrom levét, és a tormánkat. A főtt, füstölt csülköt felkockázzuk. Nyolc felé osztjuk szét.A karajszeleteket kloffoljuk, picit megsózzuk és így elősütjük. A hússzeletekre tormakrémet teszünk és a csülökkel betakarjuk, majd feltekerjük. Ezután panírozzuk és forró olajban kisütjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu