Zöldborsóleves csirkefarháttal

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 darab csirkefarhát
40 dkg zöldborsó
1 fej vöröshagyma
2 darab sárgarépa
1 darab tojássárgája
2 dl tejföl
1-ev. kanál olaj
pirospaprika
pici só


Elkészítés:
Megfőzzük a csirkefarhátat. A vöröshagymát felkockázzuk. A sárgarépát felkarikázzuk. Kevés olajon a hagymát megdinszteljük. Ehhez adjuk hozzá a sárgarépát és a zöldborsót. Amikor a zöldség már színt váltott, megszórjuk pirospaprikával. A hús főzőlevével felöntjük, és készre főzzük. Apróra vágjuk fel a megfőtt csirkefarhátat, és adjuk hozzá a levesünkhöz. A tojássárgáját elhabarjuk a tejföllel és besűrűsítjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu