Krumplisaláta
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
10 szem burgonya
1 kis csomó újhagyma
petrezselyemzöld
1 ev. olívaolaj
1 ev. almaecet
pici só
frissen őrölt bors
lestyánlevél
Elkészítés:
Héjában megfőzzük a burgonyát. Összevágjuk a többi hozzávalót. Vékony karikákra az újhagymát, a petrezselymet és a lestyánlevelet pedig nem túl apróra. Picit megsózzuk és összeforgatjuk. Amikor a burgonya megfőtt hagyjuk kihűlni és megpucoljuk, felkarikázzuk. Hozzáadjuk a felkarikázott burgonyához az almaecetet, olajat, kevés vizet, és ezt keverjük össze a zöldekkel. Frissen őrölt borssal és egy kisi sóval megízesítjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu