Cézár saláta ( csirkecombbal )
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
1 jégsaláta
4 darab csirkecomb
2 ek. napraforgóolaj
pici só
frissen őrölt bors
1 szelet kenyér
Az öntet:2 dl joghurt
1 gerezd fokhagyma
1 darab tojássárgája
pici só
frissen őrölt bors
mustár
olívaolaj
2 tk. citromlé
5 dkg edami sajt
Elkészítés:
Kettévágjuk a csirkecombokat a forgónál. Olajozzuk, sózzuk, borsozzuk. Ezután előmelegített sütőben megsütjük. A húst utána letépkedjük a csontról. A kenyeret kicsi kockákra vágjuk fel. Serpenyőben megpirítjuk.
Az öntet: A fokhagymát és a többi hozzávalóval együtt egy mixerba rakjuk és összeturmixoljuk.A salátaleveleket egy tálon elrendezzük és a kész saláta összetevőit erre helyezzük el.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu