Rakott patisszon

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
40 dkg darált hús
10 dkg sajt
2 dl 20% -os tejföl
2 darab patisszon
2 fej vöröshagyma
pirospaprika

bors


Elkészítés:
Meghámozzuk a patisszont. A közepét kivágjuk. Vékony szeleteket csinálunk a patisszonból. Felaprítjuk a vöröshagymát majd kevés olajon megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával. Majd mehet bale a hús. Olajjal kikenünk egy jénai tálat. A patisszon felét beletesszük. A kész raguk rákanalazzuk. A maradék patisszonnal beborítjuk a tetejét. A sajtot belereszeljük a tejfölbe majd sózzuk, borsozzuk. A patisszon tetejét ezzel a tejfölös mártással megkenjük. Előmelegített sütőben készre sütjük a rakott patisszont.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu