Harcsás lepény

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
25 dkg harcsafilé
60 dkg burgonya
10 dkg vaj
4 darab tojás
25 dkg zöldborsó
1 darab póréhagyma
25 dkg túró
25 dkg sajt( lehet füstölt és natúr is egyben )
1 tk. kakukkfű
pici só
bors


Elkészítés:
A burgonyát felkarikázzuk. Enyhén sós vízben megfőzzük. A harcsát felkockázzuk. Sózzuk, borsozzuk és vajon megsütjük. Póréhagymát is felaprítjuk. Vajon megfonnyasztjuk. Ehhez adjuk hozzá a zöldborsót, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a túrót, a tojásokat, a kakukkfüvet. Előveszünk egy tortaformát és kivajazzuk. Rétegesen pakoljuk bele a hozzávalókat. Első rész a burgonya, második rész a túrós-halas keverék.Ennek tetejére a sajtot ráreszeljük. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 45 percig sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu