Csokis karamellás keksz torta

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
500 g krémsajt
500 g karamellkrém
kakaó
tej 2.8% -os
300 g (keserű) csokoládé
300 ml tejszín 500 g csokoládés keksz( kakaós keksz )


Elkészítés:
A krémsajtot és a karamellát összekeverjük egy robotgéppel. Kakaóba ásztatjuk a kekszet. Egy tepsi alját kirakjuk keksszel. Erre mehet a krémsajtos karamellás massza. Ezt a rétegezést ismételjük meg többször. A lényeg, hogy a krémsajtos karamellás massza legyen a legtetején. Vízgőz felett olvasztjuk meg a csokoládét és a tejszínt, majd a kekszes krémsajtos karamellás massza tetejére öntjük rá. Majd betesszük a hűtőbe kb. 2 órán keresztül pihenni...


Az eredeti recept és kép:tastemade

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu