Sült kolbász sajttal és burgonyával

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
1 evőkanál olívaolaj
15-20 dkg kis burgonya ( félbevágva )
15 dkg bébi répa
1/2 kis vöröshagyma (szeletelve )
1 csomag füstölt kolbász ( rövid csíkokra vágva)
1/4 csésze aprított cheddar sajt


Elkészítés:
Egy közepes serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat. Ezután mehet bele a burgonya és a sárgarépa. Így főzzük egy darabig, időként forgassuk át. Kb. 5 perc főzés után adjuk hozzá vöröshagymát.Jól elkeverjük a burgonyával és a sárgarépával. Adjuk hozzá a kolbászt, és főzzük kb. 1-2 percig.Amikor kész gyorsan rászórjuk a aprított cheddar sajtot, hogy egy kicsit olvadjon rajta. Azonnal tálaljuk...


Az eredeti recept és kép:rasamalaysia

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu