Gyümölcsös pezsgőkoktél

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 üveges száraz pezsgő
1 konzerv darabolt ananász
3 darab narancs
2 darab citrom
10 dkg cukor
1 dl konyak
jég


Elkészítés:
A fele cukorral megszórjuk az ananászt. Kb. 2 órára hűtőbe tesszük. Felkarikázzuk a narancsot és a citromot, majd tálba tesszük a maradék cukorral megszórva, a rummal leöntjük. Ezt is beletesszük a hűtőbe, hogy lehűljön. Ezután a narancsot és a citromot áttörjük, és az ananászhoz adjuk. Ismét a hűtőbe tesszük. Tört jéggel kínáljuk az elkészült gyümölcsös pezsgőkoktélt...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu