Zöldsèges-sonkás sajtos tekergő

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
450 gramm zöldsèges keverèk ( zöldborsò;sárgarèpa;karfiol )
3 darab krumpli
0.5 kg natùr sajtkrèm
egy fèl fej lilahagyma
fèl szál zöldhagyma
petrezselyem
őrölt fehèrbors
őrőlt kurkuma
csipet tárkony

2 egèsz tojás
10 dkg szeletelt sajt
12 szelet sonka


Elkészítés:
Lereszelem nyersen a burgonyát, hozzáütök kèt egèsz tojást.A zöldsègkeverèket 10 percig főzöm,majd hozzàadom.Fűszerezzük. Utána az egèszet összekeverjük. Sütőpapìrral bèlelet gáztepsibe szètterítem ezt a zöldsèges masszát. Kb.30 percig sütjük. A sütőből kivève rákenjük az ízesített krèmsajtot. ( Krèmsajt plusz apròra vágott zöldhagyma, fehèrbors,chilipor ) Mehet rá a sonka erre a krèmsajt maradèka. Ezt az egèszet feltekerjük a sütőpapìr segìtsègèvel. Rátesszük a rekercsünk tetejère 5 szelet sajtot.Annyi időre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu