Tarhonya leves( enyhén csípős )
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
20 dkg tarhonya
5 szem közepes krumpli
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só
cayenne bors
zellerszár
1 teáskanálnyi gulyáskrém
1 evőkanál libazsír
Elkészítés:
A tarhonyát libazsíron megpirítom. Felöntöm 2 liter vízzel, hozzáadom a megpucolt egész vöröshagymát és fokhagymát, majd a zellert.Ízesítem:sóval, borssal,gulyáskrémmel. A megtisztított és felkockázott burgonyát is hozzáöntöm, és hagyjuk főni kb. egy óráig. ( egy óra múlva a levesünk kész, burgonya megpuhult... )
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu