Cannelloni ( ricottával )

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
25 dkg ricotta
25 dkg koktélparadicsom
1 fej fokhagyma
1 dl olívaolaj
2 ek. balzsamecet
só bors
5-6 darab friss zsályalevél
25 dkg cannelloni


Elkészítés:
A szárával együtt a tepsibe tesszük a paradicsomot, és a fokhagymát, majd meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel. Sózzuk. Ezután rádobáljuk a zsályalevelet, majd betoljuk a 220 fokos előmelegített sütőbe és kb. 20 percig sütjük. Amikor megsült átpasszírozzuk egy krumplinyomón. Ehhez keverjük hozzá a ricottát. A cannellonit( azaz egy cső alakú tésztát ) megtöltjük, rétegezzük, a tetejét pedig meglocsoljuk a szósszal. Ezt is megsütjük...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu