Halas lasagne

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 szelet halfilé
2 ek. olívaolaj
30 dkg fagyasztott spenót
20 dkg kukorica
9 zöld lasagnelap
15 dkg sajt
bazsalikomlevél


a besamelhez:


Elkészítés:
A halszeleteket olívaolajon megpirítjuk. Besamelmártást elkészítjük. Egy vajjal kikent sütőedényben mártást öntünk, majd rárakjuk egy sor tésztalapot. Erre kerül egy darabokra szedett halszelet, a spenót és a kukorica fele egyenletesen elosztva, a bazsalikomlevelek, a mentalevelek, a só, majd a mártásunk harmada. Rétegezzük, ráreszeljük a sajtot, és az egészet megsütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu