Lasagnás fokhagymás kenyérhajó
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1 nagy bagett
1/2 csésze fokhagymás vaj
1/2 csésze reszelt mozzarella
4 lasagna lap
1 csésze marhahús ragu
1/2 csésze besamel
1/2 csésze reszelt parmezán
Elkészítés:
Vágjunk a közepébe egy nagy négyzetet. Fokhagymás vajjal kenjük meg a négyzet belsejét. Beletesszük a lasagna lapokat.Erre mehet rá a marhahúsos ragu. Ezt megkenjük a besamel mártással. Végül megszórjuk reszelt parmezánnal. Ezt addig rétegezzük ( ismétejük meg ) amíg púpos nem lesz.Alufóliába csomagoljuk és előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 20 percig sütjük, majd az alufóliát megnyitva kb. még 5 percig, hogy a tetején a sajt megpiruljon.
Az eredeti recept és kép:twistedfood
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu