Cigánypecsenye
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
8 szelet karaj
5-6 gerezd fokhagyma
őrölt és egészbors
babérlevél
liszt
só
egy ek.paprika
olaj
Elkészítés:
A husszeleteket kiklopfoljuk, majd besózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Serpenyőben mindkét oldalukat megpiritjuk, és a szeleteket áttesszük egy tepsibe. A fokhagymát lereszeljük, majd az egész borssal és babérlevéllel együtt a felhevitett serpenyőben egy-két percig piritjuk. A tüzről levéve hagyjuk kihülni, majd megszórjuk a paprikával, jól összekeverjük, és ezt a mártást ráöntjük a hússzeletekre. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu