Bbq száraz pác

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
1/2 csésze / 120 ml barna cukor
1/4 csésze /60 mL paprika
1 evőkanál / 15 ml fekete bors
1 evőkanál / 15 ml só
1 evőkanál / 15 ml őrölt chili
1 evőkanál / 15 ml darált fokhagyma
1 evőkanál / 15 ml darált hagyma
1 teáskanál / 5 ml cayenne bors


Elkészítés:
Ez a bbq száraz pác legfeljebb hat hónapig tárolható hűvös, sötét légmentes helyen. Az összetevőket egy tálban összekeverjük és már fel is használható. A felhasználása: csirke, sertéshús, akár édesburgonya, a lehetőségek végtelenek!


Az eredeti Bbq száraz pác receptje és a kép:thespruceeats

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu