Húsos, sajtos egytálétel

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
húst 1 cm vastagra vágjuk fel( karaj )

bors
paprika
1 hagyma
200 g reszelt sajt
4 főtt tojás
6 evőkanál natúr joghurt ( sóval és bazsalikommal alaposan keverjük össze )


Elkészítés:
A húsunkat egy centis darabokra vágjuk fel. Klopfoljuk ki a szeleteket. Sózzuk, borsozzuk és paprikával megszórjuk. Egy fel hagymát felvágunk.Egy jénai tálnak az aljába szórjuk a hagymát, és erre mehetnek rá a hússzeletek. Lereszeljük a sajtot, és a főtt tojásokat. Egy nagyobb tálban összekeverjük: a reszelt sajtot, tojást, joghurtot, sót, bazsalikomot. Ezt a masszát rátesszük a húsok tetejére szép egyenletesen. Sütőben kb. 40 percig sütjük kb. 180 fokon.


Húsos, sajtos egytálétel eredeti receptje és képe:youtube

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu