tonhalkrém II.

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 db tonhalkonzerv
1 fej lilahagyma
2 db főtt tojás
1-2 db kovászos uborka
1 db citrom
mustár
majonéz

bors


Elkészítés:
A tonhalkonzerveket tálba öntjük, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a felkockázott uborkát, és a lereszelt főtt tojást. Egy citrom levét kifacsarjuk, majd tetszés szerint hozzáadjuk a mustárt, majonézt, és krémesre keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Fogyasztható salátaként, ha piritóst eszünk hozzá, de halmozhatjuk szendvicsre is. Jól kiegészithető olivabogyóval és friss zöldségekkel.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu