Fokhagymás saláta

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: drága

Hozzávalók:
25 dkg natúr konzerv kagyló
3 duci gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
1 csokor petrezselyemzöld
citromlé
olaj



Elkészítés:
A fokhagymát összezúzzuk, keverőtálba tesszük,enyhén megsózzuk,pár csepp olajat öntünk rá, és a tejföllel jól összekeverjük. Beletesszük a lecsepegtetett kagylót, meghintjük a finomra vágott petrezselyemmel,pár csepp citromlével ízesítjük, és még egyszer átkeverjük. Egy-két órára jégre tesszük, majd elő hűtött üvegtálon tálaljuk. Adhatjuk előételnek vagy hidegtál részeként is.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu