Tésztára való ( Például Spagattire )
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
4-5 szelet bacon
l közepes fej hagyma
25dkg gomba
2 dl főzőtejszín
2-3 db csemege vagy kovászos
uborka
só
bors
kevés vaj vagy olaj
Elkészítés:
Apróra vágjuk a bacont, és kevés zsíradékot a serpenyőbe téve kisütjük
a zsírját. A szalonna darabokat kivesszük, a maradék zsíron megpároljuk
az apróra vágott hagymát és gombát. Sózzuk, borsozzuk. Visszatesszük
a szalonna darabokat, ráöntjük a tejszínt, és az egészet összeforraljuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát, és máris kész. A mártást a frissen kífőtt tésztához keverjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu