Zellersaláta

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
30 dkg burgonya
3 db tojás
30 dkg zeller

1 vöröshagyma
bors
olaj
víz


Elkészítés:
30 dkg, héjában főtt burgonyát megtisztítunk, és ha kihűlt, vékony karikákra szeleteljük, ugyanígy 3 db, keményre főtt, hámozott tojást. 30 dkg zellert megtisztítunk, uborkagyalun vékonyra legyaluljuk és besózzuk. Egy fej megtisztított vöröshagymát is vékonyra szeletelünk. Az így előkészített anyagokat törött borssal, sóval, olajjal ízesített, vízzel hígított ecetes mártásban óvatosan összekeverjük. Néhány órával tálalás, illetve fogyasztás előtt készítsük el, hogya salátalé jól átjárja.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu