Tonhalas hagymasaláta

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 szál hagyma
3 szem befőtt sárgabarack
2 sárgarépa
1 csomag vegyes salátamix Az öntethez: Egy konzerv tonhal olajban
1 pohár natúr joghurt
1 ek. kapribogyó
1 csipet cukor
2 ek. citromlé
1 cs.snidling


Elkészítés:
Az újhagymát karikákra vágjuk. A barackot is felaprítjuk. A répát lereszeljük.A salátamixet megmossuk alaposan. A tonhalat lecsöpögtetjük és apró darabokra törjük, és simára keverjük a joghurttal. Majd beletesszük a kaprit , sót, borsot cukrot és citromlével ízesítjük. A összes összetevőt egy nagy salátás tálba tesszük és összeforgatjuk. A snidlingget leöblítjük, lerázzuk és a salátára szórjuk. Bagettel kínáljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu