Tonhalas hagymasaláta
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
2 szál hagyma
3 szem befőtt sárgabarack
2 sárgarépa
1 csomag vegyes salátamix
Az öntethez:
Egy konzerv tonhal olajban
1 pohár natúr joghurt
1 ek. kapribogyó
1 csipet cukor
2 ek. citromlé
1 cs.snidling
Elkészítés:
Az újhagymát karikákra vágjuk. A barackot is felaprítjuk. A répát lereszeljük.A salátamixet megmossuk alaposan.
A tonhalat lecsöpögtetjük és apró darabokra törjük, és simára keverjük a joghurttal. Majd beletesszük a kaprit , sót, borsot cukrot és citromlével ízesítjük.
A összes összetevőt egy nagy salátás tálba tesszük és összeforgatjuk. A snidlingget leöblítjük, lerázzuk és a salátára szórjuk. Bagettel kínáljuk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu