Tejfölös-hagymás hús

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
80 dkg sertéscsülök
60 dkg burgonya
2 dl tejföl
15 dkg vöröshagyma
reszelt szerecsendió
őrölt bors



Elkészítés:
A csülökhúst lefejtjük a csontról, és nagyobb darabokra vágjuk. Sóval, borssal ízesitett vízben puhára főzzük. a burgonyát és a vöröshagymát felkarikázzuk, kikent tűzálló tálba rétegezzük, közben mindegyik réteget megsózzuk és megszórjuk szerecsendióval. A burgonyát beborítjuk a csülökkel majd rálocsoljuk a tejföllel összekevert csülök főzőlevével. Lefedjük, készre pároljuk, majd levesszük róla a fedőt és pirosra sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu