Töltött füge

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
8 db füge
l5dkg friss kecskesajt
2 evőkanál sovány túró
3 dkg fenyömag
2 ágacska citromfű
2 teáskanál méz
3 teáskanál ribizlilikőr


Elkészítés:
A fügét alaposan megtisztítjuk és úgy vágjuk félbe, hogy a gyümölcs alja egyben maradjon, így tudjuk kiszedni belőle a gyümölcshúst. A friss kecskesajtot elkeverjük a sovány túróval, a pirított fenyőmaggal,a finomra vágott citromfüvel és a füge húsával. A masszát visszatöltjük a fügehéjba. A mézet elkeverjük a ribizli likőrrel, és a gyümölcsökre csepegtetjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu