Pudingos gyümölcsleves

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 db ananászkonzerv (darabolt )
1db barackbefőtt 1 db meggybefőtt
1 csomag vanillia pudingpor
citromlé
fahéj
szegfűszeg
vanilliáscukor
szerecsendió
kb. 1/2 l tej


Elkészítés:
Az összes gyümölcsöt levével együtt beletesszük egy lábosba.Adj hozzá szegfűszeget, fahéjat,kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig főzzük. Addig a pudingport kilehet keverni egy kis tejjel illetve a vanilliás cukorral és a levesbe öntjük. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszünk egy csippetnyi őrőlt szerecsendiót. Hűtve tejszínhabbal, illetve vanilliafagyival az igazi.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu