Báránykorma

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1.2 kg báránycomb
2 vöröshagyma
2 kiskanál curry
1 babérlevél
2 evőkanál hámozott őrölt mandula
1.5 dl tejszín
2 dl joghurt
5 evőkanál vaj



Elkészítés:
A húst megmossuk, leszárítjuk, falatnyi kockára vágjuk,és megszórjuk a curryvel. A vajon megdinszteljük a felaprított vöröshagymát, kiszedjük, és a visszamaradt zsiradékon elősütjük a húst. Visszatesszük a vöröshagymát, meglocsoljuk a joghurttal, babérlevéllel és sóval ízesítjük, majd takaréklángon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a mandulát és a tejszínt,jól összerotyogtatjuk, és sáfrányos rizzsel kínáljuk.


4 személyre, indiai étel

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu