Gombafelfújt

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
35 dkg gomba
3 evőkanál olaj vagy 5 dkg zsír
2 zsemle
3 egész tojás
zöldpetrezselyem

bors


Elkészítés:
35 dkg gombát megtisztítunk, apróra vágunk és olajon vagy zsíron sóval, törött borssal puhára párolunk, azután hűlni tesszük, Két zsemlét tejben megáztatunk. Jól kicsavarjuk, villával széttőrjük. Hozzáadunk egyenként 3 tojássárgáját, a párolt gombát amelyből két kanálra valót félretettünk. Végül hozzákeverjük a tojások keményre vert habját. Kikent formába öntjük és 50 percig gőzben főzzük.Tálra kiborítva, a félretett gombával és apróra vágott zöldpetrezselyemmel megszórjuk, ízlés szerint gomba- vagy sajtmártást adunk hozzá.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu