Hortobágyi palacsinta

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 kís csirkéből készült paprikás csirke (maradék is lehet) vagy 30 dkg sertéshúsból készült pörkölt
2 dl tejföl
12 db sós palacsinta


Elkészítés:
A paprikás csirkét kícsontozzuk és a csirke- (vagy sertés-) húst kís darabkákra vágjuk. A húsvagdalékot kevés pörköltlével meg 1 dl tejföllel elkeverjük, és a palacsintákat ezzel megtöltve, összegöngyöljük,majd tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. A maradék pörköltlevet a másik deci tejföllel elkeverjűk, és a palacsintákra öntjük, Csak annyi időre, tesszük a sütőbe sülni, míg átmelegszik, de nem szabad megpirítaní.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu