Hortobágyi palacsinta
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1 kís csirkéből készült paprikás csirke (maradék is
lehet) vagy 30 dkg sertéshúsból készült pörkölt
2 dl tejföl
12 db sós palacsinta
Elkészítés:
A paprikás csirkét kícsontozzuk és a csirke- (vagy sertés-) húst
kís darabkákra vágjuk. A húsvagdalékot kevés pörköltlével meg
1 dl tejföllel elkeverjük, és a palacsintákat ezzel megtöltve, összegöngyöljük,majd tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.
A maradék pörköltlevet a másik deci tejföllel elkeverjűk, és a
palacsintákra öntjük, Csak annyi időre, tesszük a sütőbe sülni,
míg átmelegszik, de nem szabad megpirítaní.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu