Afrikai harcsafilé

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1-2 harcsafilé
friss citrom leve

bors
kevés vaj


Elkészítés:
A harcsafiléket a sütés előtt három-négy órával tíz centirnéteres szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk,és friss citrom levevel alaposan meglocsoljuk. Tálba tesszük, lefedjük és állni hagyjuk. Mire kivesszük a citromos léből, addigra a halhús szépen kifehéredik. Ekkor grillen vagy serpenyőben mindkét oldaláról megsütjük. A vajat tűzön megolvasztjuk,ezt is sóval, borssal ízesítjük,majd citromlevet adunk hozzá.Ezt a vajmártást locsoljuk tálaláskor a halszeletekre.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu